Какво точно трябва да разберем за премахването на косми с лазер

laser hair removal

Какво точно е нужно да разберем за лазерната епилация
Нежеланото по-голямо окосмяване по тялото ни абсолютно винаги е бил лош сън на жените. Нежната половина от хората, за да стане с наистина гладка и красива кожа, се подлага на огромни методи, за да премахне косъмчетата.
Във войната с тях са в играта всички средства – самобръсначки, маска за махане на косми, епилатор и още много неща.
В древни времена нежните половинки са използвали сечива, смола, течен карамел, пчелен мед и дори смесица с арсен или калциевият хидроксид, като често пъти оставяли сериозни следи по тяхната кожа. В наши дни точно тези начини са хем минало, хем нещата не са се изменили значително.
Най-безболезненият, много бърз и ефикасен метод си е самобръсначката. Слабите страни му обаче са, както също наистина добре разбирате, е в това, че още на 2-рия ден космите израстват и след продължителното му приложение те се превръщат в все по-черни, дебели и гъсти.
С най-задоволителен дълъг резултат са начините, с които косъмът се премахва заедно с коренчето.

Кола маската и епилаторът дават този ефект

И 2-те операции обаче са свързани с остра болка и време от деня. Маската за махане на косми почти винаги се получава най-успешно, когато е направена от козметик в подходящо за целта студио. Безсъмнено коства важно време и много пари. В домашни условия също е възможно да се направи, но не всички жени успяват да се справят със задачата.
Щом се отнася до лазерната епилация, тя се извършва у дома и е наложително да се заредите с спокойствие, доста свободно време и добро място, където косъмчетата спокойно да падат и след това да бъдат почистени. Като много ясно се вижда, всички тези методи имат своите плюсове, но и имат немалко недостатъци, а в крайна сметка космите не спират да си растат и да се нуждаят от от нас през няколко дни да ги премахваме.
Реалното, което трябва да разбирате малко преди да отидете на лазерна епилация е, че е необходимо космите да не бъдат премахвани от корен поне три-четири седмици точно преди посещението. Принципно, толкова, колкото по-силен е самия косъм или много по-гъсто окосмеността, точно толкова по-задоволителен е резултатът след няколко процедури.

Естетичен център Naturestetica, прелага именно трайно премахване на косми на добри цени.


И да, просто няма как тези неща да се случат с вълшебство точно след 1-2 процедурни посещения, апаратурата още не е достигнала до това ниво.
Необходими са поне шест посещения, за да се отстрани окосмяването и крайният резултат да се бъде за по-дълго време.
Точно преди да започнете епилация с лазер, косъмчетата трябва да са обръснати. Задължително трябва да сте запознати с цялата процедура от част на експертите, които сте решили да посетите.
Ако центърът за епилация с лазер, когото сте харесали, е много коректен и надежден, то специалистите в центъра никога няма да ви заблудят, че методът е напълно без болка и ще отстрани косъмчетата на СТО% и завинаги.
За всякакви въпроси, които ви притесняват, се отправете към специалист дерматолог. Не се излагайте на процедура без да знаете какво реално представлява тя и не се оставяйте да бъдете лъгани.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *